Bouwkostendeskundige(n) gezocht

VACATURE BOUWKOSTENDESKUNDIGE(N)

Wij maken graag kennis met jou!
Ben jij een bouwkostendeskundige met een passie voor het ontleden van projectkosten? Wij bieden een unieke kans om deel uit te maken van ons team en mee te rekenen aan de meest toonaangevende projecten in Nederland. Van kantoren tot hoogbouwwoontorens en hotels; met jouw ambitie gaan we samen op zoek naar de financiële haalbaarheid van deze uiteenlopende en unieke projecten.

Welke uitdaging bieden wij jou?
Met de groeiende complexiteit van bouwprojecten en stijgende bouwkosten sta je als bouwkostendeskundige voor de uitdaging om projecten financieel haalbaar te maken. Gedurende de verschillende projectfasen geef je proactief advies aan de opdrachtgever en neemt hierin actuele marktontwikkelingen mee. Verantwoordelijk voor het berekenen van bouw- en investeringskosten, stel je bouwkostenramingen en begrotingen op. Je optimaliseert het budget door creatieve oplossingen te bedenken en begeleidt het ontwerpteam bij het behalen van maximale waarde binnen het gestelde budget. Met jouw aanpak minimaliseer je faalkosten en creëer je financiële ruimte voor duurzame oplossingen. Kortom, een uitdagende rol waarin je het maximale uit bouwprojecten haalt.

Wat staat er op jouw CV?
Het begint met affiniteit met kosten en getallen en een passie voor bijzondere bouwprojecten. Je hebt ervaring als bouwkostendeskundige en je ziet het als een uitdaging om de financiële puzzel van een project op te lossen. Een afgeronde (technische?) HBO opleiding is een pré, maar zeker geen must. Belangrijker vinden wij dat je goed weet hoe je zaken voor elkaar krijgt en dat je feeling hebt met project- en procesmanagement. Daarnaast zijn jouw analytisch vermogen, creativiteit, gezonde dosis realisme, communicatieve vaardigheden en betrokkenheid jouw troeven.

Ons aanbod?
Stel je voor: elke dag een nieuw avontuur met bouwprojecten die jou uitdagen en inspireren en waarin je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid krijgt. Duurzaamheid, circulariteit, maar ook welzijn en innovatieve technieken en hoe we dit in onze projecten kunnen toepassen binnen de budgettaire kaders staan hoog op onze agenda. Net als het bieden van een uitdagende, ondernemende en toegankelijke werkomgeving. Onze gedeelde ambitie om continu te verbeteren daagt jou uit om te blijven groeien. Jouw ontwikkelingsreis wordt in samenwerking uitgestippeld, zodat je een pad bewandelt dat écht bij jou past. Natuurlijk dient jouw inzet te worden beloond en dat doen we met een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een leaseauto.

Ben jij de adviseur die wij zoeken?
Hebben wij jouw interesse gewekt en spreekt onze functie jou aan?
Neem dan contact op met Katrien Viguurs. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 088 01 06 838 en stuur je CV naar kvi@dvp.nl.
Wij zorgen dat de koffie klaarstaat, tot dan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.