Bouwkostenadviseur(s) gezocht

ISIS Bouwadvies zoekt Bouwkostenadviseur(s)

Vanuit de door ISIS Bouwadvies vertegenwoordigde disciplines: Bouwkostenadvies en Bouwkostenmanagement staan wij onze opdrachtgevers bij in de ontwikkeling en realisatie van diverse projecten. ISIS Bouwadvies draagt er sinds haar oprichting zorg voor dat deze projecten financieel beheerst tot stand komen, binnen de vooraf vastgestelde prijs/ kwaliteitverhouding.

Deze instelling resulteert in gewild en rendabel vastgoed. Om onze opdrachtgevers maximaal bij te kunnen staan hanteren wij de volgende vijf pijlers: Onafhankelijk, Betrokken, Deskundig, Daadkrachtig en Integer.

Door onze sterke groei is ISIS Bouwadvies op zoek naar:

Bouwkostenadviseur(s) M/V
Fulltime (40 uur)

Funktieomschrijving
De bouwkostenadviseur die wij zoeken heeft minimaal 10 jaar werkervaring en is in staat zelfstandig projecten te leiden vanaf het eerste contact met een opdrachtgever tot en met de ingebruikname van het gebouw. Gedurende het bouwproces wordt het contact met de opdrachtgever onderhouden, worden diens belangen behartigd en wordt pro-actief geadviseerd richting opdrachtgever en haar adviseurs. Bij complexe projecten werkt ISIS in teams waaraan de bouwkostenadviseur leiding geeft. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat u beschikt over ruime relevante werkervaring, gedegen kennis van bouwen en de bouwwereld en minimaal HTS bouwkunde.

Wij bieden
– Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën, creativiteit en eigen inbreng.
– Een fijne werksfeer in een informeel bedrijf met veel gevoel voor jou als persoon.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen
– Aantoonbare affiniteit en/of ervaring met bouwkosten(management)
– Minimaal HBO denk- en werkniveau.
– Goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding.
– Analytisch vermogen/inlevingsvermogen/stressbestendigheid.
– Onafhankelijkheid/overtuigingskracht/inventiviteit/extraversie.

Verdere informatie over ISIS Bouwadvies leest u op onze website. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met mevrouw L. (Lisette) Pons via telefoonnummer 088 210 21 00 of e-mailadres vacature@isis-bouwadvies.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.