Diensten


Duurzaamheid

Onze duurzaamheidsadviseurs helpen u met de implementatie van uw duurzaamheidsgedachte binnen het project. Door tijdig de mogelijkheden te inventariseren op welke punten uw project duurzaam tot stand gebracht kan worden is het mogelijk om direct bij aanvang van uw project in te zetten op de voor u relevante en mogelijk financieel aantrekkelijke duurzame kaders. Duurzaamheid kan, maar hoeft geen extra investering te vereisen. Of u inzet op nu of in de toekomst is aan u. Wij helpen u hierbij om inzichtelijk te krijgen wat de financiële consequenties hierbij zijn zowel in de initiële investering als gedurende de gehele verdere levenscyclus en exploitatie. Daarnaast staan wij u graag bij op de route richting certificering van uw project.

Binnen ons bureau wordt er dagelijks gewerkt aan de welbekende; levenscycluskostenanalyses (BREEAM MAN12), schadekosten milieuprestatieberekeningen en meerjarenonderhoudsplannen (MJOP). Ook op gebied van duurzaamheid bieden wij u een deskundig en onafhankelijk advies.

Quickscan Breeam
Voor uw BREEAM ambitie’s is het van belang om in een zo vroeg mogelijk stadium inzicht te hebben in de mogelijkheden en de daarbij bijbehorende aanvullen kosten. Middels een Quickscan verstrekken wij hier inzicht in, ongeacht de fase van initiatiefneming.

Naar producten >