Aanstormend bouwkosten talent gezocht

VACATURE BOUWKOSTENTALENT

Wij maken graag kennis met jou!
Ben jij net afgestudeerd en heb je gevoel voor getallen?  Of heb je inmiddels al wat ervaring opgedaan als bouwkostendeskundige? In beide gevallen zijn we op zoek naar jou. Wij bieden een unieke kans om deel uit te maken van ons team en mee te rekenen aan de meest toonaangevende projecten in Nederland. En we leiden jou op tot een volwaardige bouwkostendeskundige. Van kantoren tot hoogbouwwoontorens en hotels; met jouw ambitie gaan we samen op zoek naar de financiële haalbaarheid van deze uiteenlopende en unieke projecten.

Welke uitdaging bieden wij jou?
Als aankomend bouwkostendeskundige werk je samen met ervaren collega’s aan projecten vanaf het eerste contact met de opdrachtgever tot en met de ingebruikname van het gebouw. In deze functie ondersteun je de senior bouwkostendeskundige bij het berekenen van bouw- en investeringskosten en het opstellen van bouwkostenramingen en begrotingen. Kortom, een uitdagende rol waarin voldoende doorgroeimogelijkheden zijn.

Wat staat er op jouw CV?
Het begint met affiniteit met kosten en getallen en een passie voor bijzondere bouwprojecten. Enige ervaring als bouwkostendeskundige of een relevante HBO-opleiding zijn een pré, maar zeker geen vereiste. Je moet het vooral als een uitdaging zien om de financiële puzzel van een project op te lossen. En als persoon vinden wij het belangrijk dat je goed weet hoe je zaken voor elkaar krijgt en dat je feeling hebt met project- en procesmanagement. Daarnaast zijn jouw analytisch vermogen, creativiteit, gezonde dosis realisme, communicatieve vaardigheden en betrokkenheid jouw troeven.

Ons aanbod?
Stel je voor: elke dag een nieuw avontuur met bouwprojecten die jou uitdagen en inspireren. We vinden het belangrijk tijd te steken in jouw groei en ontwikkeling om je zo op te leiden tot volwaardig bouwkostendeskundige. Dit door middels van kennisdeling binnen het team, maar ook bijvoorbeeld door te investeren in externe cursussen en opleidingen. Jouw ontwikkelingsreis wordt in samenwerking uitgestippeld, zodat je een pad bewandelt dat écht bij jou past. Natuurlijk dient jouw inzet te worden beloond en dat doen we met een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En je komt te werken in een enthousiast team met leuke collega’s.

Ben jij de adviseur die wij zoeken?
Hebben wij jouw interesse gewekt en spreekt onze functie jou aan?

Neem dan contact op met Katrien Viguurs. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 088 01 06 838 en stuur je CV naar kvi@dvp.nl.

Wij zorgen dat de koffie klaarstaat, tot dan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.