Aanstormend bouwkosten talent gezocht

ISIS Bouwadvies zoekt aanstormend bouwkosten talent.

Vanuit de door ISIS Bouwadvies vertegenwoordigde disciplines: Bouwkostenadvies en Bouwkostenmanagement staan wij onze opdrachtgevers bij in de ontwikkeling en realisatie van diverse projecten. ISIS Bouwadvies draagt er sinds haar oprichting zorg voor dat deze projecten financieel beheerst tot stand komen, binnen de vooraf vastgestelde prijs/ kwaliteitverhouding. Deze instelling resulteert in gewild en rendabel vastgoed.

Vanwege groei zijn wij op zoek naar onlangs afgestudeerde of afstuderende bouwkundigen met gevoel voor getallen. Vind jij het leuk om te beredeneren hoe iets moet worden gebouwd en kun jij hiervan met veel of weinig gegevens een begroting maken dan komen wij graag met jou in contact.

We vinden het belangrijk tijd te steken in jouw groei en ontwikkeling en gaan daarom een langdurige en duurzame samenwerking met jou aan. Afhankelijk van de kennis en kunde die jij meebrengt leiden we jou verder op tot een volwaardige bouwkostenadviseur. Dit kan middels kennisdeling binnen het team, dan wel externe opleiding.

Kun jij zelfstandig aan de slag, dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die we zoeken. Afhankelijk van de complexiteit en de omvang van het project werk je samen met een ervaren collega aan projecten vanaf het eerste contact met de opdrachtgever tot en met de ingebruikname van het gebouw.

Wij bieden:
– Een uitdagende baan met marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Een belangrijke schakel in een bouwproject.
– Begeleiding in ontwikkeling en groei.
– Een fijne werksfeer in een informeel bedrijf met veel gevoel voor jou als persoon.

Wij vragen:
– Aantoonbare affiniteit en/of ervaring met bouwkosten(management)
– Minimaal HBO denk- en werkniveau.
– Goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding.
– Analytisch vermogen/inlevingsvermogen/stressbestendigheid.
– Onafhankelijkheid/overtuigingskracht/inventiviteit/extraversie.

Meer informatie over ISIS Bouwadvies leest u op onze website. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met mevrouw L. (Lisette) Pons via telefoonnummer 088 210 21 00 of e-mailadres vacature@isis-bouwadvies.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.