Vacatureoverzicht

Vacatureoverzicht

Wanneer ons bureau u aanspreekt en indien u van mening bent de adviseur te zijn die wij zoeken, dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend te solliciteren. Als uw profiel niet geheel overeenkomt met onderstaande functieomschrijving behoort een open sollicitatie tot de mogelijkheden. U kunt uw sollicitatie inzenden naar vacature@isis-bouwadvies.nl

Aanstormend bouwkosten talent – Sluitingsdatum: geen

Wij zoeken aanstormend bouwkosten talent. Ben jij aan het afstuderen of afgestudeerd HBO bouwkundige en heb je gevoel voor getallen? Vind je het leuk te beredeneren hoe iets moet worden gebouwd en kun je hier begrotingen voor maken. Dan ben je mogelijk aan het juiste adres.

Lees hier meer over deze vacature.

Bouwkostenadviseur – Sluitingsdatum: geen

De bouwkostenadviseur die wij zoeken heeft minimaal 10 jaar werkervaring en is in staat zelfstandig projecten te leiden vanaf het eerste contact met een opdrachtgever tot en met de ingebruikname van het gebouw. Gedurende het bouwproces wordt het contact met de opdrachtgever onderhouden, worden diens belangen behartigd en wordt pro-actief geadviseerd richting opdrachtgever en haar adviseurs. Bij complexe projecten werkt ISIS in teams waaraan de bouwkostenadviseur leiding geeft. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat u beschikt over ruime relevante werkervaring, gedegen kennis van bouwen en de bouwwereld en minimaal HTS bouwkunde.

Lees hier meer over deze vacature.

Aankomend kostendeskundige – Sluitingsdatum: geen

Een aankomend kostendeskundige heeft minimaal 3 jaar ervaring en ondersteund de bouwkostenadviseur bij zijn/haar werkzaamheden. Een actieve werkhouding en cijfermatig aanleg is een pré. Interne en externe opleidingen op het gebied van bouwkosten behoren tot de mogelijkheden, waardoor de aankomend kostendeskundige kan doorgroeien binnen de organisatie. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat u beschikt over enkele jaren werkervaring op het gebied van bouwkosten en minimaal een MTS/HTS opleiding bouwkunde.