ISIS Bouwadvies
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 2102100
E info@isis-bouwadvies.nl

ISIS Bouwadvies

Bouwkostenadvies

Kostenadvies op maat voor u gemaakt

Bij ISIS Bouwadvies begrijpen wij dat grip op de bouwkosten essentieel is voor de haalbaarheid van elk project. Al vanaf de definitiefase krijgt u van ons een compleet en helder inzicht in de totale investerings- en levenscycluskosten waar u als belegger, ontwikkelaar, eigenaar en/of huurder nu en in de toekomst mee te maken krijgt. Gedurende het project blijven wij betrokken om de risico’s te bewaken en kostenoptimalisaties door te voeren zodat onverwachte kostenoverschrijdingen worden voorkomen. Soms zijn met kleine aanpassingen grote kostenbesparingen mogelijk, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit. Met heldere adviezen, praktische oplossingen en open communicatie bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om makkelijker gefundeerde financiële beslissingen te kunnen nemen. Hierbij baseren wij ons op een schat aan projectervaring, ruime kennis van de markt en financiële trends.

Bouwkosten is ons vak, uw tevredenheid ons visitekaartje.

Stichtingskosten

ISIS Bouwadvies helpt u inzicht te krijgen in alle kosten die verband houden met de totale investering van uw bouwproject. Van de aankoop van de bouwkavel tot de bouwkosten zelf en alle bijkomende uitgaven zoals advieskosten, leges, rente en onvoorziene posten.

Budgetbegroting

Het opstellen van een budgetbegroting vereist een grondige analyse en kennis van alle kostenaspecten van het bouwproject. Van de grondverwerving en ontwerp tot de uiteindelijke constructie en afwerking. Hierbij is kennis van de verschillende bouwmethodieken essentieel.

Elementenbegroting

Een elementenbegroting is een gedetailleerde ontleding van de totale bouwkosten naar specifieke elementen of onderdelen van het bouwproject zoals fundering, ruwbouw, afbouw, installaties en afwerkingen. Het biedt een overzicht van de grote kostencomponenten.

Detailbegroting

Een detailbegroting biedt een nauwkeurige en duidelijke weergave die nog een stapje verder gaat dan de elementenbegroting. Deze begroting vereist een grondige analyse van elke aspect van het project, inclusief specifieke hoeveelheden, prijzen, normen en een gedetailleerde planning.

Gebiedsontwikkeling

ISIS Bouwadvies fungeert als strategisch partner bij de ontwikkeling van gebieden. Denk hierbij aan het uitvoeren van grondexploitaties, haalbaarheidsstudies en het analyseren van financiële risico's. Het identificeren van kansen voor kostenbesparingen en waardeoptimalisatie is hier vanzelfsprekend onderdeel van.

Duurzaamheid - LCCA

Duurzaamheid kan, maar hoeft geen extra investering te vereisen. Of u inzet op nu of in de toekomst is aan u. Wij helpen u inzichtelijk te krijgen wat de financiële consequenties zijn bij de toepassing van duurzame maatregelen. Hierbij wordt gekeken naar zowel de initiële investering als de hele levenscyclus door middel van een levenscyclusanalyse.

Exploitatieadvies - MJOB

Voor het efficiënt beheren van vastgoedassets op lange termijn is het van belang inzicht te krijgen in exploitatiekosten. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting heeft u goed zicht op de prognoses voor onderhouds-, reparatie- en vervangingskosten en de financiële consequenties die hieraan verbonden zijn.

Contractvorming

Visie, complexiteit en planning zijn onder andere bepalend voor de keuze van contractvorming tussen verschillende partijen. De keuze van het contract heeft ook invloed op de doorlooptijd. ISIS Bouwadvies kan u hierbij adviseren om te bepalen welke contractvorming voor uw project het meest geschikt is. Daarnaast kan ISIS Bouwadvies u ondersteunen met de financiële aspecten.

Benieuwd naar al onze werkzaamheden?