ISIS Bouwadvies
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 2102100
E info@isis-bouwadvies.nl

Ontdek je toekomst bij ISIS Bouwadvies

Wij stellen ons graag aan je voor

Ben jij een gedreven, ervaren bouwkostendeskundige of aanstormend talent die graag een bijdrage wil leveren aan de bebouwde omgeving? Bij ISIS Bouwadvies krijg je de kans om je betrokkenheid en expertise te laten schitteren. Wij zijn een ambitieus team van ervaren professionals dat alles in het werk stelt om samen met de opdrachtgever doelstellingen en ambities volledig naar wens te beantwoorden en op deze wijze spraakmakende projecten financieel haalbaar te maken. Wij geven op vernieuwende wijze invulling aan de rol van bouwkostendeskundige, waarbij wij geloven dat integraal ontwerpen de meeste waarde binnen het gestelde budget oplevert. Heb jij dezelfde visie? Bekijk onderstaand onze vacatures of neem gerust contact op om een kop koffie te komen drinken en kennis te maken.

Benieuwd naar onze vacatures?

Bouwkostenadviseur

Fulltime | HBO | Den Haag

Lees meer
Aankomend bouwkostenadviseur

Fulltime | HBO | Den Haag

Lees meer
Afstudeerstage

Fulltime | HBO | Den Haag

Lees meer

Onze organisatie

Projecten doen wij in heel Nederland, maar onze thuisbasis ligt in de Den Haag waar wij in onze twee kantoorpanden de krachten bundelen met vijf “zuster” bedrijven binnen de Diepenhorst de Vos & Partners holding. Van bouwmanagement tot installatieadvies, van bouwkundige uitwerking tot vastgoedadvies, wij hebben al deze disciplines onder hetzelfde dak. Regelmatig trekken wij samen op in projecten waar wij onze expertises bundelen om een echt integrale aanpak te creëren voor onze opdrachtgevers. Dus naast het enthousiaste team waarin je komt te werken, krijg je er nog 70 “bonuscollega’s” bij!

Onze cultuur

Wij vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt en doen ons best om jouw integratie als nieuw teamlid zo vlot mogelijk te laten verlopen. Van inspirerende kennissessies tot gezamenlijke lunches en interessante vakmiddagen waar projecten worden bezocht, wij verwelkomen je in een netwerk dat barst van de kansen. Eigen initiatief om je collega’s te leren kennen wordt gewaardeerd en aangemoedigd. Hoe meer je je collega’s kent, hoe beter jullie elkaars kennis en ervaring kunnen benutten. Een groepje jonge collega’s heeft het initiatief genomen om een sportcomité op te richten dat elke maand een andere sportieve uitdaging organiseert. De vrijdagmiddagborrels, jaarlijkse barbecue, ski-weekend, “Kippendag” en het jaarlijks uitje zijn kansen om te verbinden met je collega’s.

Wij blijven ons ontwikkelen

Duurzaamheid en innovatie staan centraal in alles wat wij doen. Om voorop te blijven lopen in de markt is het zaak dat wij ons continu blijven verbeteren. Dit vraagt bij al onze medewerkers om de ambitie én wil om te blijven ontwikkelen . Wij dagen je graag uit om te blijven groeien en regelen hiervoor graag de randvoorwaarden. Samen stippelen wij je pad uit, zodat je je kunt ontwikkelen in een richting die echt bij jou past.