ISIS Bouwadvies
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 2102100
E info@isis-bouwadvies.nl

Over

ISIS Bouwadvies

Uw partner in de bouwkosten

Binnen Diepenhorst de Vos & Partners vertegenwoordigt ISIS Bouwadvies de disciplines bouwkostenadvies en -management. Sinds 2011 zijn wij betrokken bij klein- en grootschalige plannen door het hele land en werken wij voor projectontwikkelaars, beleggers, eigenaren en gemeenten. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie/transformatie, wij helpen u graag uw project financieel beheerst tot stand te laten komen, binnen het vooraf vastgestelde budget en de optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Met ons flexibele dienstenpakket bieden wij u de mogelijkheid het totale bouwkostenmanagement naar eigen inzicht uit te besteden, dan wel ons in te zetten als uw persoonlijk adviseur op het gebied van bouw- en exploitatiekosten. Als onafhankelijke partij stelt ISIS Bouwadvies altijd uw doelstelling richting een optimaal en passend resultaat centraal.

Een professionele aanpak en volledige ontzorging

Bij ISIS Bouwadvies onderscheiden wij ons door middel van de manier waarop wij samenwerken, onze betrokkenheid en realistisch houding. Natuurlijk, het realiseren van een aansprekend bouwproject is een prestatie op zich. Maar om een opdrachtgever te bedienen met een goed gestructureerd, functioneel en financieel rendabel project, vraagt om méér dan kennis en ervaring alleen. Commitment in de vorm van gemeende betrokkenheid is daarvoor een absolute voorwaarde. Onze brede expertise stelt ons in staat om de uitgangspunten en wensen van alle betrokken partijen te begrijpen en te integreren in onze bouwkostenbegrotingen. Danwel met voorstellen te komen om het plan binnen budget te realiseren. Met een hecht team en korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en zorgen voor een gestructureerde aanpak die de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van elk project waarborgt.

Integrale aanpak staat centraal

ISIS Bouwadvies bundelt haar krachten met vijf andere bedrijven binnen de Diepenhorst de Vos & Partners holding. De meerwaarde voor u ligt in de grote diversiteit aan specialisten binnen onze organisatie in projectmanagement en bouwtoezicht, BIM-management en uitwerking, planontwikkeling, installatieconcepten en vastgoedadvies waarvan wij eenvoudig gebruik kunnen maken. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij complexe opgaven en is een integrale aanpak gewaarborgd.

Wij bieden vanaf het begin financiële beheersing

Onze vijf kernwaarden zijn onafhankelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid, daadkracht en integriteit. Bij
ISIS Bouwadvies streven wij vanaf het begin naar financiële beheersing, optimale kwaliteit en bovendien een prettige samenwerking waarbij u als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.